FATİH BATTAR
Bir dizi açılış ve işadamları ile istişare toplantısı için Çorum’a gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Halkbank Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Arslan  Vali Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Hisarcıklıoğlu, Vali Kılıç'a özel sektöre yaklaşımından dolayı teşekkür etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin ekonomik sıkıntıları atlattıktan sonra önce 81 ilde, ardından örgütlü oldukları 160 ilçede okul yapacaklarının müjdesini verdi.
TOBB'un ekonomik olarak üyelerine sahip çıktığını vurgulayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Kaynaklarımızın hepsini TOBB olarak nefes kredisinde kullanıyoruz. Üyelerimize can suyu olsun diye kullanıyoruz. Halkbank ile yapmış olduğumuz protokol kapsamında bu krediler kullandırılıyor. İnşallah önümüzdeki dönemde rahatladıktan sonra okul yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Vali Kılıç da sanayi-okul işbirliği kapsamında yapmak istedikleri projeden bahsetti.

 

Editör: Haber Merkezi