RECEP MEBET
Hitit Kaymak Kafe Restoran, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle dün özel bir program düzenledi.

İşletme yetkililerinden Hüseyin Özgür Gül ve Mürsel Gül ile Buket Gülistan’ın ev sahipliğindeki programa Çorum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Sadık Örgel, Mustafa Külcü, Ali Özdemir ile çok sayıda basın mensubu katıldı.
Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci’nin de katıldığı programda konuşan Hüseyin Özgür Gül, Çorumlu basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Çorum’da başka şubelerinin olmadığını vurgulayan Özgür Gül, ‘Aile Kart’ uygulaması gibi yeniliklerle sektörde pek çok ilke imza attıklarını söyledi.
Öğretmen ve öğrencilere özel indirimlerinin yanı sıra basın mensuplarına da bundan böyle yüzde 15 indirim uygulayacakları sözünü veren Gül, “Türk ve dünya lezzetlerini Çorum halkıyla buluşturduğumuz, sürekli kamera ile izlenebilen 5 yıldızlı mutfağımız müşterilerimizin ziyaretine açık” dedi.

Çorumlu basın mensuplarını ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Gül, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘UYGARLIĞIN LEZZETE AÇILAN KAPISIYIZ’
“Ülkemizde ve dünyada mesleğin tüm zorluklarına göğüs gererek görevini yerine getiren basın mensuplarının yaşantımızdaki yeri kesinlikle yadsınamaz.
Hakkın, adaletin kurulması ve korunması, insan yaşamının, insanca sürdürülebilmesi için 4. kuvvet olarak anılan basın olgusunun varlığına büyük ihtiyaç duyulduğu aşikârdır.
Hitit Kaymak Kafe Restoran olarak bu anlamlı günde basın mensuplarımız ile bir arada bulunmak istedik. Çağrımıza kulak verip uygarlığın lezzete açılan kapısı Hitit Kaymak Kafe Restoran’da sizlerin onuruna tertip ettiğimiz bu etkinliğimize katıldığınız için bir kez daha teşekkür ediyoruz.

TİYATRO ETKİNLİĞİ 18 OCAK’TA
Bu vesile ile Hitit Kaymak Kafe Restoran olarak yakında gerçekleşecek etkinliklerimizden de kısaca söz etmek isteriz. Kültür ve sanata her zaman destek olma isteğimiz doğrultusunda 18 Ocak 2020 Cumartesi günü aileler için verilecek olan serpme kahvaltının ardından çocuklara tiyatro etkinliğimiz olacak. Etkinliğimizle ilgili detaylı bilgi almak, Türk ve dünya lezzetlerinin tadına varmak isteyen herkesi Bahabey Caddesi (Fenomen AVM yan) numara 58’de hizmet veren Hitit Kaymak Kafe Restoran’a davet ediyoruz.”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolasıyla düzenlenen program, yapılan ikramların ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi