MURAT ÇETİN
AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın gazetemizi ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'ı 8 Mart'ta Anitta Otel'de düzenleyeceği proje tanıtım toplantısına davet etti. Aşgın, "Her projemizin temelinde hemşehrilerimizin memnuniyeti esas alınmış, daha huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir Çorum hedefiyle hazırlanmıştır. Tüm hemşehrilerimizi proje tanıtım toplantımıza katılmaya davet ediyorum." dedi.


Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyaretinde, seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, çok yoğun bir ilgi ve teveccühle karşı karşıya olduklarını, Çorumlu seçmenin kararını açık bir dille ifade ettiğini anlatarak, "Hangi kapıyı çalıp, kiminle el tutuştuysak, hemşehrilerimiz gönül kapılarını sonuna kadar açtı. Biz, samimiyet ve tevazu dedik, gönül belediyeciliği dedik ve bismillah çekerek yola çıktık. Tüm hemşehrilerim, biz de en önce samimiyet ve tevazu görecek. Bunda kararlıyız, zira bu bizim siyasetimizin gereğinden önce inancımızın gereğidir. Biz her ne yapacaksak, Allah için yapacağız. Biz inanıyoruz ki, Allah için yapılan her iş bereketlidir, samimidir. Riya ve ikiyüzlülük bizim elimizin tersiyle ittiğimiz kötü bir haslettir. Makamların bizi şımartmaması, tevazumuza halel getirmemesi için Allah'a sığınıp, hemşehrilerimizden alacağımız hayır dualarla yolumuza devam ediyoruz. Çok şükür, 31 Mart zaferi bizi bekliyor. Bu seçimler Halil İbirahim Aşgın'ın başkan olması seçimi değil, bir milletin bekasına sahip çıktığı bir yol ayrımıdır.  Bu mücadele içerisinde Rabbim bizlere Başkan olarak bu şehre hizmetkâr olmanın kapılarını açtı.

Hemşehrilerimizin gönlünde bize yer verdi. Biz bunun kıymetini bilerek, sorumluluğunu bir an olsun unutmadan çalışacağız. Hiç kimse bizim dilimizden ayrılık sözleri duyamaz. Biz dünümüzü de bugünümüzü de birlik ve dirlik üzerine kurduk. Yarınlarımızı da bu milletin birliği üzerine kuracağız inşallah." diye konuştu. 

Çorum Belediyesi'nin bu zamana kadar Çorum için çok önemli hizmetlere imza attığını hatırlatan Aşgın, "Gerek bu dönem, gerekse önceki dönem olmak üzere, bu şehre hizmet eden tüm belediye başkanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum. Biz, bu şehre değer katan herkesin yanında olup, taş üstüne taş koyanın hizmetkârı olacağız. Hiç bir ön yargı ve kapris içinde olmaksızın, bu şehrin bir adım öte taşınmasında Çorum'un tümüyle el birliği edeceğiz.  Hiç kimsenin Çorum sevgisini kendimizden daha az saymayacağız. Bizim gönlümüzde, Çorum'un tümü bu şehrin daha güzel olması ve büyümesi için en yüksek duyguları taşıyor. Şehrin bütün dinamikleri ile el ele vererek, şehrimizi daha güzel yarınlara yaşayacağız." dedi.