RECEP MEBET

Hyundai yetkili satıcısı Karataş Otomotiv Satış Müdürü İbrahim Saçmacı, “Otomobil sahibi olmak isteyenlere benzersiz avantajlar sunuyoruz” dedi.

“Hyundai Assan, bir başka avantajlı satış kampanyasına daha imzasını atıyor” diyen İbrahim Saçmacı, “23 Mayıs'a kadar geçerli olacak bu özel avantajlar dahilinde i20, i30, Elantra ve Tucson modellerinde cazip fiyat ve indirimler sunuyoruz” diye konuştu.

Ürettiği şık ve kaliteli otomobillerle otomotiv dünyasının yükselen yıldızı Hyundai’nin yılın en önemli kampanyasıyla öne çıktığını anlatan Saçmacı, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

‘HYUNDAİ ALMANIN TAM ZAMANI’

“İndirim kullanmayıp kredi seçeneklerini değerlendirmek isteyen tüketiciler için Hyundai i20'nin tüm versiyonlarında geçerli olmak üzere sıfır faizli 15 ay kredi seçeneği sunuyoruz. Yine aynı şartlarla, Elantra ve Tucson modellerindeyse belirlenen tutarda kredi kullananlara 12 ay sıfır faiz imkanı sağlıyoruz.

Döviz kurlarının gün içinde sürekli sert iniş ve çıkış yaptığı bir dönemde, böylesine özel bir kampanya yaparak birçok kişinin yeni bir otomobil sahibi olması adına fırsatlar sunuyoruz. Ayrıca indirim yerine kredi seçeneklerini değerlendirmek isteyen müşterilerimiz için de sıfır faiz imkanı tanıyoruz.

Kampanyamız hakkında detaylı bilgi almak, Hyundai modellerini yakından görüp test etmek isteyen herkesi Ankara Yolu 3. kilometrede hizmet veren Karataş Otomotiv Hyundai Plaza’ya bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi