FATİH BATTAR

Çorum İnsani Değerler Platformu Sözcüsü Zekeriya Işık ve İDP yönetimi, Muharip Gaziler Derneği Çorum Şubesi’ni ziyaret ederek, gazilerimize İDP’nin onursal üyesi olmayı teklif ettiler. Dernek Başkanı Muharrem Gül, “Bu teklif bizim için onur verici bir teklif. Aldık kabul ettik.” sözleriyle, onursal üyeliği kabul ettiğini bildirdi.

Gaziler Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette, Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Gül’ün yanı sıra, dernek üyesi Kore ve Kıbrıs Gazileri de yer aldı.

Karşılıklı gerçekleştirilen sohbette, gazilik anılarını aktaran gaziler, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirterek, İDP Sözcüsü Işık ve diğer İDP yöneticilerine teşekkür etti.

İDP Sözcüsü Zekeriya Işık, onursal üyelik teklifini yaptığı konuşmasında, gazilik ve şehitliğin önemine vurgu yaparak, “Başımızın tacı saydığımız şehitlerimiz ve gazilerimizin değerini ve önemini anlatmak, insani olarak her birimizin şahsına görev olmasının yanı sıra, İDP olarak da bu görevi her daim yerine getirip, onların manevi şahsiyetlerinin yüceliğini sadece sözde bırakmayıp, hayatın tüm alanlarına nakşedeceğiz.” dedi.

Ziyarette, misafirlerine çay ikram etmek isteyen gazilerin kendilerine hizmet etmesine müsade etmeyen İDP üyeleri, “Siz bu vatana ve millete yapacağınız hizmetin en yücesini yaptınız, gerisi bize düşer” diyerek çay servis ve ikramlarını da kendileri yaptı.

Sıradan bir ziyaretten öte, gönül ziyareti olarak fotoğraf karelerine yansıyan buluşma, adeta gönül sofrasına dönüştü. Gönülden gönüle akan samimi sohbetlerle taçlanan ziyaret, gazilerin dua ve memnuniyet ifadeleriyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi