EROL TAŞKAN
Düvenci Beldesi'nde  2015 yılında yaşanan cinsel istismar iddiasıyla cezaevine konulan oğullarının suçsuz olduğunu iddia eden 63 yaşındaki anne Sultan Şengül, "Benim evlatlarım iftiraya uğradı. Bu iftira yüzürden 4,5 yıldır cehennem hayatı yaşıyorum." dedi.

İftirayı atanların asıl suçlular olduğunu ileri süren Sultan Şengül, Cumhuriyet Savcıları'ndan ve hakimlerden kendisini dinlemeleri talebinde bulundu.
Gazetemize gelerek sesini duyurmaya çalışan yaşlı kadın, "Benim evlatlarım tertemiz. Kendi çocuğuna ve yeğenine tecavüz etti iftirası bizim dünyamızı kararttı. Bilsem ki suçlular, ömürlerinin sonuna kadar cezalırın çeksin derim, ancak ortada iftiradan, kara çalmadan başka bir şey yok, benim evlatlarım birilerinin kurbanı olarak seçildi." diye konuştu.

Yaşlı gözlerle feryat eden Sultan Şengül, şunları söyledi; "Benim evlatlarım tertemiz. Böyle bir illet başımıza sarıldı. 4,5 senedir cehennem hayatı yaşıyorum. İftiradan başka bir şey değil. Ortada yalancı şahitler var, baskı var, her türlü oyun ve düzen var. Ben tek başıma kalmış yaşlı bir kadınım. 4,5 yıldır koyun gibi meleyip geziyorum, derdimi anlatmaya, evlatlarımın suçsuzluğunu ifade etmeye çalışıyorum. Bize bu zulmü reva görenler, bu dünyada da ahirette te bunun hesabını verecek. Benim tek isteğim, Cumhuriyet Savcıları'nın ve hakimlerinin beni dinlemesi. Bu mesele bize ar geliyor. Keşke başka suçları olsaydı da onun cezasını çekselerdi o zaman kader der boyun bükerdim. Fakat başımıza sarılan musibet bizim yüzümüzü kara etti, boynumuzu büktü, insanların bakışı değişti, biz böyle bir zilleti haketmiyoruz.  Allah rızası için  benim sesime kulak versinler. Benim evlatlarım şereflidir. Biz sahipsizlikten ve gariplikten bu durumu düşürüldük."