Çorum İHH Kadın Kolları tarafından Filistin yararına düzenlenen biletli kahvaltı programı, 23 Şubat Cumartesi günü saat 10.00'da Çorum İHH Ofis binasında Mavi Marmara Konferas Salonu'nda gerçekleştirilecek. 
Programa katılacak olan İHH Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Taşçı, ‘Ümmet  Coğrafyaları ve Ümmet Bilinci’ konulu konferans verecek.  


İsrail’in 30 Mart 1976'da Filistinliler’e ait binlerce dönüm araziye el koymasının ardından yaşanan olayların anıldığı ‘Toprak Günü’nde Filistinliler’in yaptıkları direnişin sembolü olan ‘Büyük Dönüş Yürüyüşü’ gösterileri esnasında ve İsrail saldırıları sonucunda Gazze’de 2000’den fazla tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan insan tespit edildi. Her geçen gün hayat şartları zorlaşan Gazze'de bu insanların hayatını bir nebze kolaylaştırmak için İHH Kadın Kolları tarafından ‘Gazze'de Engelleri Kaldır’ projesi başlatıldı.


Çorum İHH Kadın Kolları’nın bu projeye destek amacıyla düzenleyeceği simitli kahvaltı programına bütün kadınlar davet edildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi