RECEP MEBET
Psikolojik Danışman Dr. İsmail Balcı’nın kurucusu olduğu ‘İmpetus Psikoloji Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık’ Çorum’da hizmete girdi.
Latince’de ‘harekete geçiren güç’ anlamına gelen ‘İmpetus’ kelimesinden ismini alan danışmanlık merkezi, Üçtutlar Mahallesi Osmancık Caddesi Aras İş Merkezi 2. kat numara 24’te hizmet vermeye başladı.
Çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik bireysel psikolojik danışmanlığın yanı sıra çiftlere yönelik aile danışmanlığı hizmeti sunduklarını belirten Dr. İsmail Balcı, eğitim ve kariyer danışmanlığı ile kurumsal danışmanlık alanında da iddialı olduklarını söyledi.


Oluşturdukları ‘Sosyal Beceri Atölyesi’ ile çocuklarda sorumluluk, problem çözme ve özgüven, akran zorbalığı, iletişim becerileri, kıskançlık ve istismar konularında özel çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlatan Balcı, “Çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik terapi ve danışmanlık hizmetlerimizle ilgili detaylı bilgi almak isteyen herkesi İmpetus Psikoloji’ye davet ediyoruz” dedi.
 

DR. İSMAİL BALCI KİMDİR?
Psikolojik Danışman Dr. İsmail Balcı, 1985 yılında Çorum’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini memleketinde tamamladı.
2007 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nden mezun oldu. 2008 yılında Milli Eğitim Bakanlığı bursu ile ABD’de 1 yıl yabancı dil, 2 yıl master eğitimi aldı.
Doktora çalışmalarını Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde tamamlayan İsmail Balcı, geçtiğimiz aylarda İmpetus Psikoloji Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ni kurdu.
Ulusal ve uluslararası düzeyde pek çok seminer ve konferans vererek kitap çalışmasına imza atan Balcı, evli ve iyi derecede İngilizce biliyor.