RECEP MEBET
Çorum Laçin İlçesi Karasoku Köyü Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Genç dün gazetemizi ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Dağlı’nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Mehmet Genç, 21 Aralık 2019 tarihinde İstanbul’da düzenleyecekleri dayanışma gecesine tüm Çorumlular’ı davet etti.
“İstanbul’daki Çorumlu 110 sivil toplum kuruluşunu bir araya getirmeyi hedefliyoruz” diyen Genç, Çorumlu siyasetçi, bürokrat ve sanatçıların da katılacağı gecede büyük bir güçbirliği sergilemeyi arzu ettiklerini dile getirdi.

İstanbul’da karşılaştıkları sorunların yanı sıra Çorum’un taleplerinin de sesi olmayı amaçladıklarının altını çizen Genç, “Ortaya koyacağımız birlikteliğin Çorum’un yeni kazanımlar elde etmesine vesile olmasını istiyoruz” diye konuştu.
Programla ilgili açıklamalarda da bulunan Dernek Başkanı Genç, düzenledikleri gecede Göknur Karadağ ve sürpriz isimlerin sahne alacağını duyurdu.

Çorum ve Karasoku Köyü’nün tanıtımlarının da yer alacağı geceyle ilgili açıklamalarını sürdüren Genç, “21 Aralık Cumartesi günü 18.00-23.00 saatleri arasında, Yunus Gösteri Merkezi yanındaki Eyüpsultan Kültür Sanat ve Nikah Salonu’nda gerçekleşecek gecemize üyelerimizi ve İstanbul’da yaşayan tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.