İyilik Atölyesi projesi kapsamında hafızlık öğrencileri Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi ile Çorum İl Müftülüğü Aile Danışma Rehberlik Bürosunun birlikte yürüttüğü “İyilik Atölyesi Projesi” kapsamında iyilik kavramının toplumda pekiştirilmesi amacıyla iyilik atölyesi etkinlikleri devam ediyor. Atölye çalışmalarında haftanın konusu olarak belirlenen ‘hayvan sevgisi’ fikrinden hareketle Çorum Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ziyaret edildi.

İyilik Atölyesi Projesiyle hafızlık öğrencileri, proje tanıtımı, iyilik konulu deneme yazım ve değerlendirme, sunum, kısa filme izleme ve analizi, iyilik ödevi kapsamında haftalık ödevler, aile iyiliği değerlendirmesi çalışmaları gerçekleştirdi. Projenin devamında ise hayvanlara iyilik etkinlikleri, iyilik resimleri ve hikâyeleri çalışmaları gerçekleştirilecek.

Her hafta başka bir dezavantajlı gruba ya da aile bireylerine karşı iyilik ödevleri verilen projede eğitimleri Psikolog Müberra Aydın ve Psikolog Kübra Özüyağlı veriyor.

Editör: Haber Merkezi