Çorum Belediyesi, vatandaşların fatura ödemelerinde kolaylık sağlanması için Kale Mahallesi’nde bulunan Çorum Belediyesi Kale Mahalle Spor Tesisinin içerisine Tahsilat ve Erişim Merkezi açıyor.

Buhara Kültür Merkezi ve Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde Tahsilât ve Erişim merkezinde hizmet vermeye başlayan Belediye, Kale Mahallesi’ndeki vatandaşlar için de kolaylık sağlamak amacıyla Tahsilât ve Erişim merkezi açıyor. 

Belediye Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların şehir merkezine gelmeden fatura ödeyebilecekleri, aynı zamanda istek ve taleplerini rahatlıkla iletebilecekleri Çorum Belediyesi Tahsilât ve Erişim Merkezi, 17 Ağustos itibariyle Kale Mahallesi’ndeki vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. Vatandaşlar bu tahsilât merkezlerinde, su faturası, emlak, ilan – reklam vergisi, kartlı su sayacı dolumu gibi daha birçok hizmetten yararlanabilecek. 
Hızlı, verimli, etkin hizmet anlayışıyla çalışıyoruz diyen Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, ‘’ Vatandaşımızın daha hızlı, daha kaliteli hizmet alabilmesi ve hizmete erişimin kolaylaşması için Mahalle Spor Tesislerimizde Tahsilât ve Erişim Merkezleri kurduk. Bunlardan biri de Kale Mahallemizde bulunan Çorum Belediyesi Kale Mahalle Spor Tesisimizin içerisinde yer alacak. Pazartesi gününden itibaren de bu merkezimiz halkımızın hizmetine girmiş olacak. Hemşehrilerimize ve mahallemize hayırlı olsun ‘’ dedi.