FATİH BATTAR
Çorum Belediyesi’ne ait Kamyon ve Tır Garajı’nın kiralama ihalesi yapıldı. 

230 adet kamyon kapasiteli, mülkiyeti belediyeye ait olan Kamyon ve Tır Otoparkı ile içindeki Sosyal Tesisleri’nde bulunan 230 adet Kamyon Kapasiteli Garaj ile birlikte, 19 adet nakliye ofisi, 1 adet market ile lokanta, kahvehane, berber, duş- wc, yıkama-yağlama ünitesi ve çadırcı, açık teklif artırma usulü ile 3 yıl süreyle kiraya verildi. 

Saat 14.00'da Belediye Meclis Salonu’nda Encümen huzurunda gerçekleştirilen ihaleye 3 kişi teklif verdi. İhaleye Çorum BELTAŞ Enerji, Ulaşım, Eğitim, Spor, İnşaat Hizmetleri A.Ş, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası adına Başkan Tahsin Şahin ve S.S Çorum 32 nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi adına Hasan Eker katıldı.

Yıllık 340 bin+KDV muhammen bedeli ile başlayan ihalede Çorum BELTAŞ Enerji, Ulaşım, Eğitim, Spor, İnşaat Hizmetleri A.Ş 341 bin TL’de çekilirken, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası adına Başkan Tahsin Şahin 360 bin TL’de çekildi. İhaleyi yıllık 360 bin TL + KDV ile S.S Çorum 32 nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi adına Hasan Eker kazandı.

İhalenin resmi sonucu yapılacak değerlendirmenin ardından açıklanacak.

Editör: Haber Merkezi