Bu yıl 4.’sü gerçekleşen roadshow turları kapsamında Pirelli Tırı, Çorum Kamyoncular Garajı’nda şoför ve nakliyeci esnafı ile buluştu.   
Çorum'da Aldemirler Otomotiv'in yetkili satıcısı olduğu Pirelli marka kamyon, otobüs, tarım ve OTR lastiklerinin lisanslı üreticisi Prometeon Türkiye Tır’ı ‘Her Koşulda Yanındayız’ sloganı ile Çorum Kamyoncular Garajı'nda şoför ve nakliyeci esnafı ile buluştu.  Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin'in de katıldığı programda, Pirelli marka kamyon lastiklerinin tanıtımı da yapıldı. 
Yapılan açıklamaya göre, roadshow kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte ödüllü yarışmalar ile şoförler güzel bir gün geçirirken, özel kampanyalardan da yararlanma imkânı buldular.

Prometeon’un hizmet ve servisleriyle ilgili bilgilerin yer verildiği etkinlikler kapsamında kamyonların lastik hava basıncı ve diş derinlikleri kontrol edildi. Kamyon şoförleri lastikte hava basıncının önemi konusunda bilinçlendirildi. 

‘5 BİN KAPTANIMIZA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ’
Prometeon Türkiye, Orta Doğu, Afrika, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak, “Prometeon Türkiye olarak, 4'üncüsünü gerçekleştirdiğimiz roadshow'umuzda Prometeon Tır’ı ile Türkiye’nin dört bir yanındaki kaptanlarımızla buluşmak üzere yollara çıktık. Kamyon sürücülerimize her yolculuklarında gerçekten yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Artık gelenekselleşen roadshow'umuzla bu yıl da ‘Her Koşulda Yanındayız’ diyerek yaklaşık 5 bin kaptanımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Ayrıca etkinlikler kapsamında özel kampanyaları da müşterilerimize sunuyoruz.” diye konuştu.