AK Parti İl Kadın Kolları Türk Kızılayı’nın kuruluşunun 150. yılı nedeniyle Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nın 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği “Kan Ver Hayat Kurtar” kampanyası kapsamında kan verdi.


AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Sosyal Politikalar Birimi Başkanı Fatma Yılmaz koordinatörlüğünde, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle teşkilatlarının katılımıyla gerçekleşen kan bağışı kampanyası, Hitit Kan Alma Merkezinde yapıldı. 
İlgi gören kampanyaya katılan AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı ve duyarlı Çorumlu halkına teşekkür eden Meryem Demir,  öncelikle burada yapılan kan bağışının, hem halka hem de hakka hizmet olduğunu söyledi.


Kan bağışının aciliyet değil süreklilik gerektirdiğini belirten ve insana en büyük değeri veren medeniyet birikimimizin bir gereği olarak, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında hiçbir çıkar gözetmeksizin yardıma koşan Türk Kızılayı’nın her zaman yanında yer aldıklarını kaydeden Demir, üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduklarını belirtti. 


Demir ayrıca, Türk Kızılayı’nın, yönetici ve çalışanları ile hayırseverlerin “Kızılay Haftasını” kutlayarak emeği geçen herkese teşekkür etti.  

Editör: Haber Merkezi