FATİH BATTAR
Çorum’da kar yağışı nedeniyle Valilik kararıyla eğitime bir gün ara verilmesini fırsat bilen çocuklar, sokaklarda doyasıya karla oynadı.

Kentte, erkenden dışarı çıkarak karla oynayan çocuklar, soğuğa aldırış etmeden gönüllerince eğlendi. Bazı çocuklar kar topu oynarken, bazıları da kızakla kaydı. Kimileri leğen, poşet gibi malzemelerle yokuştan kayarak, kar tatilinin keyfini çıkarırken kimileri de kardan adam yaptı. 

Okul bahçelerinde toplanan çocuklar ise kar topu savaşı yaparak kar tatilinin keyfini çıkardı. 
 

KAR KEYFİNE BÜYÜKLERDE ORTAK OLDU
Yılın ilk karının keyfinin çocuklar doyasıya çıkarırken, çocukların kar keyfine büyüklerde ortak oldu.  Karın bütün nimetlerinden yararlanan çocuklar ve büyükler kardan adam yapıp birbirleri ile kartopu oynadılar. Çocukların eğlencesine aileleri de eşlik edince ortaya ilginç görüntüler yansıdı.

 

KENTPARK’TA KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER
Çorum’da kar yağışı parklarda da kart postalı aratmayacak manzaralar oluşturdu. Türkiye’nin en büyük suni göletine sahip olan Kent Park, kar yağışı ile beyaza büründü. Eşsiz doğal güzelliği ile kartpostallık görüntülerin oluştuğu Kent Park’ta vatandaşlar karın tadını çıkararak, bol bol fotoğraf çektirdi.