RECEP MEBET
Karaarslan Mühendislik Enerji ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, yenilikçi proje ve son teknoloji ürünü cihazlara dayalı geniş faaliyet alanıyla sektöründe iddialı.

Vahit Karaarslan’ın yöneticisi olduğu Karaarslan Mühendislik, sunduğu teknoloji odaklı hizmetlerle Çorum’da ilklere imza atıyor.
İnönü Caddesi (Şirin Otel karşısı) numara 42/5’te faaliyet gösteren firmayı tanıtan Vahit Karaarslan, ürün ve hizmetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Karaarslan, şu bilgileri verdi:

“Güneş enerjisi ile elektrik üretimi, endüstri 4.0 IoT teknolojileri, kestirimci bakım hizmetleri, endüstriyel robot uygulamaları, komprosör verimliliği, harmonik ve kompanizasyon izleme, elektrik tarife danışmanlığı ve enerji verimliliği ölçümlerinin yanı sıra güneş ve rüzgar enerjisi sistemleri, harmonik kompanizasyon panosu, endüstriyel otomasyon sistemleri, profesyonel ses (anons) sistemleri, yangın ve deprem ihbar sistemleri, personel takip sistemleri, kamera ve alarm sistemleri, merkezi (uydu) anten sistemleri, görüntülü diafon sistemleri, fiber optik-network sistemleri, trafo-tesisat hizmetleri de sunuyoruz. Geniş faaliyet alanımızla, Çorum’da istihdama da katkı sağlıyoruz.

ENERJİ SEKTÖRÜNDE PROFESYONEL DESTEK
Enerji sektöründe çeşitli alanlarda çalışan profesyonellerin bir araya gelmesi ile kurulmuş bir danışmanlık firması olarak yatırım danışmanlığı, yatırım değerleme, güneş enerjisi santralleri denetimi, IEC 62446 kapsamında GES saha kabul testleri ve proje yönetimi hizmetleri veriyoruz.

Enerji yatırımlarını kolaylaştıran çözümler sunarak yatırımlardan daha fazla katma değer elde edilmesini amaçlıyoruz.
Yatırımcılar ve iş ortakları ile birlikte uzun soluklu çalışmalara öncülük ederek, müşterilerimizi gerçek bir paydaş gibi görüyoruz. Bu nedenle hizmetlerimizin temelinde ihtiyaç bazlı değil, birliktelik bazlı ilerleme anlayışı yatar.
Temel değerlerimiz doğrultusunda güvenilirlik ilkesi gereği yaptığımız çalışmalarda şeffaflık ilkesini baz alırız. Dürüstlük gereği sözleşmemizde yer alan tüm hizmetleri eksiksiz ve kusursuz teslim ederiz.

‘YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLERİMİZLE İDDİALIYIZ’
Kestirimci bakım hizmetleri kapsamında fabrikalardaki üretim faaliyetleri ile ilgili tüm verileri, uyguladığımız sistemle cep telefonlarından anlık takip edebilme imkanı sunuyoruz.
Elektrik faturalarındaki reaktif ceza problemini ortadan kaldıran çözümler sağlıyoruz. Güneş enerjisi sistemlerinde devlet destekli projelerle çiftliklere ve tarımsal işletmelere özel GES sistemleri kuruyoruz. 
Araziler ve apartman bahçelerine, kablosuz entegre güneş paneli ve lityum bataryası olan aydınlatma armatürleri monte ediyoruz. Ürün görselliği ve renk tercihinin önemsendiği yerlerde aydınlatma hesabı ve özel aydınlatma ürünleri kurulumu gerçekleştiriyoruz.

1500 metrekare alan içindeki olası yangınları tek bir sensörle algılayabilen son teknoloji ürünü cihazları Çorum’daki işletmelerin kullanımına sunuyoruz. Özellikle Çorum Sanayi Sitesi’ndeki işletmeler başta olmak üzere yangın tehlikesine karşı tüm işyerlerine özel profesyonel çözümler sağlıyoruz.

Akıllı kapı zilleriyle, evde ya da büronuzda olmasanız dahi kapınıza gelen kişileri izleme, sesli ve görüntülü görüşme imkanı sunuyoruz. Bu sistemi, işleri gereği sürekli ofis dışında olan avukatlar ve muhasebeciler gibi meslek mensuplarına özellikle öneriyoruz.

Axitec, Mexxsum, Klemsan, Weg, Siemens, Hes, Schneider Electric, Universal Robots, Huawei, Goodwe, Kaco, Solar Edge, ABB, Telemecanique, Banner, Harting, Cembre, Relpol, Katlax, Weidmüller, ESA, Enda, Entes, Wago, Kardeş ve Cofaso gibi seçkin markaların ürünlerini kullanıyor, kaliteye büyük önem veriyoruz.

Çalışmalarımızla ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenler www.karaarslanmuhendislik.com adlı internet sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı ziyaret edebilirler.”

Editör: Haber Merkezi