M.BURAK YALÇIN
Turan Eser, Karakeçili Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

Karakeçili Mahallesini mahalle sakinleri ile birlikte yönetmek için muhtarlığa aday olduğunu belirten Turan Eser, “Mahallemizin sorunlarını biliyorum. Oturmak için değil çalışmak için adayım. Mahallemizi daha güzel günlere taşımak için hazırladığımız projelerimizin yanında sizlerin de fikirlerini önemsiyoruz. Karakeçili, diğer mahallelere örnek olacak inşallah” dedi.

Eser, projelerini ise şu şekilde açıkladı: “Mahallemizin tanıtımının yapılacağı ve mahalle sakinlerinin fikirlerini sunabileceği internet sitesi hazırlamak.

Mahallemizin birlik beraberliğinin sağlanması ve sorunlarımızın çözüme ulaşması için belli aralıklarla toplantılar düzenlemek. Sizlerin de yardımı ile mahallemizin gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit ederek, muhtarlığımız aracı ile yapılacak yardımları hiçbir ayrım gözetmeksizin sahiplerine teslim etmek gibi bazı projelerimizi hayata geçirmek için hazırız. Daha fazlasını hep beraber yapacağız. Desteklerinizi bekliyorum.”

Eser’in ihtiyar heyetinde ise şu isimler yer aldı: “Hakan Dündar, İbrahim Ergüden, İlker Akkaya, Semih Balcı, Ayşe Ebiri, Adem Akta, Emre Topkara, Volkan Taşçı”

Editör: Haber Merkezi