Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı 0-18 Yaş Çocuk Evleri Sitesi ve ÇEKOM Müdürlüğünde koruma ve bakım altında kalan çocuklara yönelik karne töreni düzenlendi.


Yarıyıl tatili münasebetiyle Öğretmen Evinde düzenlenen etkinliğe Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın eşi Ebru Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül'ün eşi Halime Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca’nın eşi Sema Ağca, Vali Yardımcısı Recep Yüksel'in eşi Derya Yüksel, Mecitözü Kaymakamı İlyas Öztürk’ün eşi Esra Öztürk, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun eşi Fatma Kolcu, TSO Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ın eşi Didem Başaranhıncal ve diğer protokol eşleri ile kuruluş müdürleri katılarak destek verdi.


Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü kuruluşlarında kalan çocukların folklor gösterisi ile başlayan program, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisi, koruma ve bakım altında bulunan öğrencilerin müzik öğretmeni İbrahim Sarıca eşliğinde bağlama dinletisi ile devam etti. 


Karne sevincinin yaşatılması adına, palyaço gösterisi ile çocuklara eğlenceli anlar yaşatıldı. 2018-2019 öğretim yılı birinci dönem sonu itibariyle takdir ve teşekkür belgesi alan çocuklar ödüllendirildi. Karne alan tüm çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılarak protokol eşleri ile birlikte pasta kesildi. 
Yapılan etkinliklerde gönüllerince eğlenen çocuklar, protokol eşlerine teşekkürlerini ilettiler. 

Editör: Haber Merkezi