FATİH BATTAR

Çorum’da Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray ve basın mensupları "kavga çıktı" ihbarıyla çağırdıkları polis ekiplerinin Türk Polis Teşkilatının 176'ncı kuruluş yıl dönümünü kutladı.

10 Nisan Polis Haftası kapsamında Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray ve basın mensupları, ülkenin her bir noktasında huzur ve düzeni korumak için gece gündüz fedakarca görev yaparak, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için mesai kavramı olmadan büyük bir özveri sergileyen polis ekiplerini unutmadı.

Polislere özel bir sürpriz hazırlamak isteyen Muhtar Seydi Demiray ve basın mensupları, Gazipaşa İlkokulu’nda iki grup arasında kavga çıktı ihbarı yaptı. İhbarın ardından kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler, kavga yerine pasta görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İhbarın ardından olay yerine gelen ekipler 10 Nisan’a özel hazırlanan pastayı keserek, böyle bir organizasyondan dolayı Muhtar Seydi Demiray ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Kendisinin de oğlunun polis olduğunu belirten Demiray, “Ülkemizin dört bir köşesinde fedakarca çalışarak milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Aziz şehitlerimiz ile ebediyete intikal etmiş emniyeti teşkilatı mensuplarımıza Allah’tan rahmet, görevde bulunan emniyet mensuplarımıza da görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.” dedi

Hazırlanan sürpriz karşısında duygulandıklarını belirten Asayiş Komiser Yardımcısı Yusuf Karatay ise; “Birden fazla duyguyu bir arada yaşadık. Kavga anonsu diye geldik ama güzel bir sürprizle karşılaştık. Bizleri unutmadıkları için hem Yeniyol Mahallesi Muhtarımız Seydi Demiray ve ekibine ayrıca basın mensuplarımıza teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi