Antalya'da gerçekleştirilen Ensar Vakfı 7. Türkiye Buluşması'na adeta Çorum damgası vuruldu. Ensar Vakfı eski başkanlarının da davetli olduğu toplantıya katılan Ensar Vakfı Çorum Şubesi Eski Başkanları Milletvekili Erol Kavuncu ve Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, kelimenin tam anlamıyla tebrik yağmuruna tutuldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Ensar Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İ. Cenk Dilberoğlu, Ensar Vakfı Genel Kurul Üyesi Bilal Erdoğan, Mütevelli Heyet Üyeleri hemşehrilerimiz Prof. Dr. Hayrettin Karaman, Feyzullah Kıyıklık ve çok sayıda katılımcının yer aldığı buluşmada, Ensar Vakfı'nın çalışmalarının ele alındığı çalıştaylar düzenlendi.

Ensar Vakfı yöneticileri, eski bir Ensar Başkanı'nın Milletvekili olarak siyaset kulvarında ülkeye ve şehrine hizmet ediyor olmasından dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederken, Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın da Çorum Belediye Başkan Adayı olmasıyla birlikte sevinçlerinin kat be kat arttığını söylediler.

Kavuncu ve Aşgın'ın yeni görevleriyle duyduklarının memnuniyetin ötesinde, Kavuncu ve Aşgın'a sonuna kadar güvendiklerini kaydeden Ensar yöneticileri ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen Ensar Şube yöneticileri, her iki hemşehrimize de başarı dileklerini ilettiler.