FATİH BATTAR
23 Şubat tarihinde Bahabey Caddesi’nde Çorum halkının hizmetine giren ve nezih ortamı ile dünya mutfağının seçkin lezzetlerini Çorum halkının damak tadına sunan Kaymak Kafe ve Restaurant, açılışının ardından açılışta emeği geçen firmalara jest yaptı. 


Özgür Restaurant Pastacılık Gıda’nın sahibi bulunduğu Kaymak Kafe ve Restaurant birkaç ay süren mimari dekorasyon çalışmalarının ardından 23 Şubat 2019 tarihinde Bahabey Caddesi numara 58 (Fenomen yanı) adresinde Çorum halkının hizmetine girmişti. Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Gül, şirket yönetimi ve şirket müdürü İsmail Fakı, bu süreçte emeği geçen gerek mimari, gerekse elektrik tesisatı, doğalgaz tesisatı, karo-fayans işleri, boya işleri, güvenlik sistemleri ve bilgisayar otomasyon işlemleri yaparak neredeyse bir aile ortamı oluşturan firma sahiplerine ve çalışanlarına yönelik kahvaltılı yemek organizasyonu düzenledi. 


Kaymak Kafe ve Restaurant, bahçe bölümü, giriş katı, kafe barı, ikinci katında dünya mutfağı ile hizmet veren restorantı ve Çorum’da bir örneği bulunmayan çocuk gelişimci uzman eşliğinde çocuk oyun parkı ile sıcak bir aile ortamı sunuyor.