Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, oyunu eşi Semra Çöphüseyinoğlu ile birlikte Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 1032 nolu sandıkta kullandı.

Oy vererek vatandaşlık görevini yerine getiren CHP Adayı Çöphüseyinoğlu’na oy verme işleminde İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Milletvekili Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri eşlik etti.

500 kiloluk balya üzerine düştü 500 kiloluk balya üzerine düştü

Oy verme işleminden sonra sandıkları tek tek gezerek, sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Çöphüseyinoğlu, vatandaşlarla da sohbet ederek, demokrasi şölenine ortak olmalarından dolayı teşekkür etti.

CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, “Seçim propagandası dönemi boyunca bizleri bağrına basan, yoğun ve sıcak ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm hemşehrilerimi oy vermeye davet ediyorum. Kazanan Çorum olsun” dedi.

Okul çıkışında, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay ve Gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İsmail Barış Coşgunsu ile de karşılaşan Çöphüseyinoğlu, Günay ve Coşgunsu ile ayaküstü sohbet ederek, seçimlerin sükunet içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.