FATİH BATTAR

Yapımı tamamlanan ve kısa süre içinde açılması planlanan Kentpark’ın gece çekilen görüntüsü izleyenleri büyülüyor.

Çorum Belediyesi Kentpark’ın havadan ve gece çekilen görüntüsünü paylaştı. Türkiye’nin en büyük suni göletine sahip olan Kentpark’ta, gölete su verilmesiyle park muhteşem görüntüye kavuştu. Seyir terası, yeşil alanı, çocuk oyun grupları, fitness alanları, çay bahçesi, bisiklet yolları, futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu, sosyal tesisleri ile Kentpark’ın Çorum’un yeni yaşam alanı olması planlanıyor.

Çorum’un marka değerini yükseltecek vizyon projesi olan Kentpark’ta vatandaşların aileleri birlikte keyifli vakit geçirebilmesi için her şey düşünülmüş.  Kentpark’ta suni gölette kayık yada gondollarla gölet sefası yapabilecek.

Kentpark, hem gezi, hem spor, hem de seyirlik görüntüsüyle son derece büyük beğeni kazandı. Kentpark’ın gece çekilen görüntüsünü görenler buranın Çorum olduğuna inanamıyor. Kentpark’ın gece havadan çekilen görüntüsüne bir yorum yapan gurbetçi ‘Burası Çorumsa bende zenciyim’ diyerek Çorum olduğuna inanamıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yakın takibinde olan ve 50 milyon TL’ye mal olan Kentpark’ın önümüzdeki günlerde Çorum halkının hizmetine sunulması bekleniyor.