Çorum Belediyesi’nin prestij projelerinden bir tanesi olan ve yapımı tamamlanmasının ardından ziyaretçilerin akınına uğrayan Kentpark her mevsim ayrı güzel olacak.

Kentpark’ın Çorum’a yeni bir görünüm kazandırdığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Çorum’un en prestijli projelerinden olan Kentpark ziyarete açılmasının ardından halkımız tarafından yoğun bir ilgi gördü. Biyolojik arıtmalı göletimiz parkımızda en ilgi çeken noktalardan bir tanesi oldu dedi.

4.300 yetişmiş ağaç diktik

Kentparkımızda yeşil dokunun hakim olduğu bir çalışma yaptık diyen Zahir, “Parkımızı adeta bir orman görümüne kavuşturduk. Yaşları 15 ile 30 arasında değişen 4.300 adet yetişmiş ağaç diktik. Önümüzdeki yıl ilkbahar aylarında bu ağaçlar yaprak açtığında çok güzel bir görünüme kavuşmuş olacak. Vatandaşlarımız hem bu ağaçların gölgesinde oturacak hem de sporlarını temiz havada yapacaklar” dedi.

Kentpark rengarenk olacak

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “Kentpark içerisinde oluşturulan gül bahçesine 35 bin adet gül fidesi dikimi gerçekleştiriyoruz. Dikimini yaptığımız bu güller sayesinde Kentpark ilkbahar ve yaz aylarında rengerenk olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi