RECEP MEBET
Çorum’da mobilya sektörüne yön veren firmalar arasında yer alan Kerman Mobilya, dünyanın en iyi beyaz eşya markaları arasında gösterilen Siemens’i de bünyesine kattı.

İstikbal ve Bellona markalarının bayiliğini sürdüren Kerman Mobilya, Siemens ürünlerini de Çorum halkının beğenisine sunmaya başladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kerman Mobilya sahibi Gökhan Kerman, “Müşteri memnuniyetini esas alan Kerman Mobilya ailesi olarak müşterilerimizi Siemens markası ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

“İhtiyacınıza en uygun mobilya ve beyaz eşya için doğru yerdesiniz” sloganı ile müşterilerinin hizmetinde olduklarını vurgulayan Gökhan Kerman, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Dünyanın en iyi beyaz eşya markaları arasında yer alan ve sunduğu teknolojik yeniliklerle hayatı kolaylaştıran Siemens ürünleri, İstikbal ve Bellona markalarını bünyesinde bulunduran ve 2009 yılından bugüne kadar Çorum'da mobilya sektörüne yön veren Kerman Mobilya'da yerlerini aldı.

Kurulduğumuz günden itibaren müşterilerimizin memnuniyeti üzerine çalışan İstikbal Kerman Mobilya ailesi olarak 10 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübe ile değerli müşterilerimizi Siemens markası ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz.
Beyaz eşya sektörünün en bilinen markaları arasında yer alan Siemens, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi ürünler özellikle enerji verimliliği ve kaynak tasarrufu konularında rakiplerinden açık ara önde bulunmaktadır.

Yeni Terminal karşısındaki İstikbal Ev Concept mağazamıza gelen müşterilerimizin hem mobilya hem de beyaz eşya ihtiyaçlarını tek bir yerden temin edebilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.

Teknolojinin tasarımla buluştuğu Siemens ev aletleriyle evlerini yenileyenler, şimdi ÖTV'siz özel fırsatlardan yararlanıyor. Yine tüm İstikbal mobilyalarda 2018 fiyatları, Enflasyonla Mücadele ve KDV indirimleri devam ederken son günün 31 Mart olduğunu hatırlatmak istiyoruz.

ÇORUM’DA BİR İLK
Ayrıca müşterilerimizin memnuniyetlerini artırmak için Karadeniz Bölgesi'ndeki hiçbir mobilya mağazasında bulunmayan 34 metrelik (11 kat yüksekliğe erişen) eşya taşıma asansörümüzü ücretsiz olarak müşterilerimizin hizmetine sunarak kalitemizi daha da yükseğe taşımaktan gurur duyuyoruz.

DOĞA DOSTU ŞIK ÇANTALAR
İstikbal Kerman Mobilya olarak; sosyal sorumluluklarımızın da farkındayız. Hem ekonomimize hem de çevremize yararlı olabilmek için doğa dostu çantalar hazırlatarak müşterilerimizin kullanımına sunmaya başladık. Bu çantalarımıza Çorum'umuzun güzelliklerini yansıtan eserlerden Akşemseddin Camii, Aslanlı Kapı, Saat Kulesi, Belediye Binası, Koyun Baba Köprüsü, Kale ve Hattuşa'yı işledik. Mağazalarımızdan mikrofiber yastık alan tüm müşterilerimize bu doğa dostu alışveriş çantalarımızı ücretsiz olarak hediye ediyoruz.

Yeniliklerimizi yakından görmek ve detaylı bilgi almak isteyen herkesi Çevre Yolu Bulvarı Yeni Terminal karşısı numara 202’deki Kerman Ev Concept’e, Karakeçili 5. Sokak eski Kültür Sitesi yanı numara 6’daki Kerman Centroom 1’e, Bahabey Caddesi Migros yanı numara 57/A’daki Kerman Centroom 2’ye, Yeniyol Mahallesi Sel Sokak Mevlana Otoparkı Karşısı numara 49’daki Bellona Mağazamız’a ve www.kermanmobilya.com adlı internet sitemize bekliyoruz.”