CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Şehitlikte düzenlenen törene katıldı.
CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi'yle birlikte Şehitlikteki anma törenine katılan Özgür Kılıç, burada şehitlerimizin ruhuna Fatiha okurken, bir şehidimizin kabrine de çiçek bıraktı.


Partiden yapılan açıklamaya göre, dünya savaş tarihine imkansızı başarmak olarak geçen bu zaferin, Türk milletinin bağımsızlığı söz konusu olduğunda nasıl fedakarca davrandığını gösterdiğini ifade eden CHP Adayı Özgür Kılıç, "Bu açıdan bakıldığında bile Kurtuluş Savaşımızın ilk ateşinin Çanakkale'de yakıldığını görebiliriz. Canlarını seve seve feda eden bu vatanın evlatları tam 104. yıl önce bayrağımız uğruna döktükleri kanla destan yazdılar. Hiç görmedikleri bizler için canlarını feda edenleri asla unutmayacağız. Hayatlarımızı, hayatlarını hiçe sayan aziz kahramanlarımıza borçluyuz. Başta dünyanın en büyük lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm Çanakkale şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum" dedi. (Haber Merkezi)