RECEP MEBET

Türkiye Kızılay Derneği Çorum Giyim Evi, yetimler ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için bayramlık kıyafet kampanyası başlattı.

Arefe gününe kadar devam edecek kampanya hakkında açıklama yapan Kızılay Giyim Evi Sorumlusu ve Kadınlar Komisyonu Başkanı Fatma Paşaoğlu, “Hayırseverlerin desteği ile muhtaç ailelerin çocuklarını sevindireceğiz”dedi.

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle tüm Çorumlu hayırseverleri kampanyalarına destek vermeye davet eden Fatma Paşaoğlu, ayni ve nakdi yardımda bulunmak isteyenlerin Emniyet Müdürlüğü arkası Hıdırlık Caddesi üzeri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yanında faaliyet gösteren Kızılay Giyim Evi’ne başvuruda bulunabileceklerini söyledi.

HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI

Ramazan Ayı yardımlarının devam ettiğini belirten Fatma Paşaoğlu, giyim yardımı alan her aileye, fert sayısına göre Kızılay tarafından hazırlanan kavrulmuş kıyma ve kuşbaşı konservesi hediye ettiklerini ifade etti.

Kızılay Giyim Evi’nin cuma günleri 13.00-17.00 saatleri arasında hizmet verdiğini hatırlatan Paşaoğlu, “Evlerindeki ihtiyaç fazlası, kullanılabilir durumdaki kıyafetlerini muhtaç ailelere ulaştırmak isteyenler yıkanarak temizlenmiş ve ütülenmiş giysilerini Kızılay Giyim Evi’ne bırakabilirler” dedi.

Yetimler ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sevindirmek için de kolları sıvadıklarını anlatan Paşaoğlu, “Geleneksel hale getirdiğimiz bayramlık kıyafet kampanyamıza katkıda bulunmak isteyen tüm hayırseverlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.

Kızılay Derneği Çorum Giyim Evi’ne bağışta bulunmak isteyenlerin, 0533 384 76 88 numaralı iletişim hattından detaylı bilgi alabilecekleri kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi