M.BURAK YALÇIN
Bem-Bir-Sen Çorum Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulunda konuşma yapan Belediye Başkanı Zeki Gül, koltukların gelip geçici olduğunu belirterek, “Bir insanın ana amacı koltukla hemhal olmak olursa o insan koltuk gittikten sonra perişan olur” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül, belediyede ya da yerel yönetimlerde vatandaş odaklı müşteri memnuniyeti ile hareket edilmediği taktirde bunun olumsuz yansımalarının sadece Belediye Başkanına olmayacağının altını çizerek, “Biz gelir gelmez arkadaşlarımıza ilk yapacağımız şey vatandaşlara hizmet konusunda “ne yapabiliriz”i düşündük. Sizden şunu istirham ediyorum. Vatandaşa davranışınızda, vatandaşa hizmet konusunda eksiklikleri olan arkadaşlarımızı lütfen uyaralım” dedi.


Mekânların emanet olduğunu, koltuklarında hepsinin gelip geçici olduğunu hatırlatan Başkan Gül, “Koltuğa hiç alışamadım, alışmaya da niyetim yok. Bir insanın ana amacı o koltukla hemhal olmak olursa o koltuk gittiği zaman perişan olur, dengesi bozulur. Bu görevi bıraktığımız zaman Gazi Caddesinde gezerken sizi gören bir arkadaş yolunu değiştirirse biz maddi olarak çok büyük başarılar bile elde etsek hiçbir şey kazanamamışız demektir” diye konuştu.


Yerel yönetimde sevgiyi ön planda tutmaya çalıştığını da vurgulayan Gül, “Dün ne isek bugünde aynı hassasiyetlerimizi korumak durumundayız. Biz çok iyi başkan, çok iyi müdür, şef olmak için değil çok iyi bir Müslüman olmak için çalışmak durumundayız” diyerek sözlerini tamamladı.
 

Editör: Haber Merkezi