Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin’e taziye ziyaretinde bulundu.

Karapıçak, Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin’in Babaannesi, partinin emektarlarından Emir Şahin ve Celal Şahin’in annesi Nuriye Şahin’in vefatı dolayısıyla kendilerine taziye ziyaretinde bulunduklarını söyledi.Daha sonra kendi köyü olan Sungurlu’ya bağlı Mehmetbeyli Köyü’ne giden Karapıçak burada köy muhtarı Sami Gülleci ile birlikte köy halkı tarafından büyük bir coşku içinde karşıladı.

Cuma namazını köy halkı ile birlikte eda eden Karapıçak, namazdan sonra köylüleri ile sohbet ederek, onların gönlünü aldı.Karapıçak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Köy halkı ile birlikte köyde yaşayan vatandaşların, köyün hakim tepesine kendi çabaları ile diktikleri direğe Türk bayrağını dualar eşliğinde göndere çekerek dalgalandırdılar.Köylerinin her yerinde görünecek olan Türk Bayrağının göndere çekilmesinden dolayı mutluluk yaşadığını dile getiren Karapıçak, “Sınır ötesi ve sınırlarımız içerisinde Vatanı, Milleti, Dini ve Sancağı uğruna mücadele eden Kahramanlarımıza selam olsun. Bu manada Yönetimimizle birlikte Köyümüzde Şanlı Bayrağımızı dalgalandırdık” dedi.

Karapıçak, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Köy muhtarı Sami Gülleci ve Köy sakinlerinden Cafer Köse Bey’e ve tüm köy halkına teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi