RECEP MEBET
‘Düşlerimde Köyüm’ konulu resim yarışmasında dikkat çeken bir başarıya imza atan N’art Galeri Sanat Atölyesi öğrencileri, ödüllerini aldılar.
2. Geleneksel Sonsuz Şükran Köyü Çocuklarla Resim Yarışması Sergisi ve Ödül Töreni geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği Galerisi’nde gerçekleşti.


Düzenlenen programa N’art Galeri’yi temsilen katılan İsmail Kakaç İlkokulu öğrencisi Toprak Başaran ödülünü usta sanatçıların elinden aldı.
Programla ilgili bilgi veren Nilgün Çevik, N’art Galeri Sanat Atölyesi’ni temsilen yarışmaya katılan Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencisi Cemre Naz Polattaş ve Albayrak İlkokulu öğrencisi Elif Nur Semerci’nin de ‘Başarı Ödülü’ne layık görüldüğünü hatırlattı.


Öğretmen Binnur Takta ile birlikte verdikleri eğitime katılan geleceğin sanatçılarını kutlayan Çevik, Bekir Aksoy İlkokulu öğrencilerinden Ecrin Kurt ve Yusuf Eren Polat ile Bahçelievler İlkokulu öğrencisi Elif Pınar Erkoç ve Albayrak İlkokulu öğrencisi Berat Söngüt’ün eserlerinin de düzenlenen organizasyonda sergilendiğini sözlerine ekledi.