FATİH BATTAR

Çorum’da Küçük Sanayi Sitesi’nin giriş ve çıkışlarına Plaka Tanıma Sistemi (PTS) ve sanayinin belli noktalarına mobese yerleştirildi.

Çorum Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanlığı’nın kendi imkanlarıyla sanayinin giriş ve çıkışlarına Plaka Okuyucu Kamera ve sanayinin belli noktalarına 24 saat görüntü kaydeden mobese yerleştirildi.

Esnafın mal ve can güvenliğini kayıt altına almak için kendi imkanlarıyla sanayinin giriş ve çıkışlarına Plaka Okuyucu Kamera ve sanayinin belli noktalarına 16 tane görüntü kaydedebilen kamera yerleştirdiklerini belirten Çorum Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Hıdır Balaban; “Kooperatif olarak kendi imkanlarımızla sanayinin giriş ve çıkışlarına Plaka Okuyucu Kamera ve sanayinin 16 noktasına mobese yerleştirdik. Sanayi sitemizde hırsızlık vb olayların yaşanmaması için, esnafımızın can ve mal güvenliğini kayıt altına almak istedik. İmkanımız daha fazla olsaydı sanayinin her noktasına yerleştirmek isterdik. Bu konuda esnaf kardeşlerimizin desteğini bekliyoruz.” diye konuştu

Kameraların gece görüş özelliğine sahip yüksek çözünürlüklü olduğunu belirten Balaban, Sanayi Sitesi’nin artık daha güvenli olduğunu dile getirdi. Balaban, "Hırsızlık ve diğer olaylarda ihtiyaç olması ve talep edilmesi halinde görüntüleri de emniyet güçlerimizle paylaşabiliriz" dedi.

Editör: Haber Merkezi