EROL TAŞKAN

Çorum Belediyesi Okuma çalışmaları konusundaki başarılı ve takdir gören etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Kütüphanede bir gece adıyla gerçekleştirilen okuma etkinliği renkli ve anlamlı görüntülere sahne oldu.

Çorum Valiliği tarafından da desteklenen projede, yazar ve şairlerle kitap dostlarını buluşturan Çorum Belediyesi, kitap kokularıyla bezenmiş Hasan Paşa Kütüphanesi'ni adeta mistik bir havaya büründürdü.

Kitaplar kadar sıcak ve samimi bir ortam gerçekleşen geceye Belediye Başkanı Zeki Gül, Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan da katıldı.

Başkan Zeki Gül ve Başkan Yardımcısı Turhan Candan'ın selamlama konuşmalarının ardından kürsüye gelen şairler, birbirinden güzel şiirlerle geceye anlam katarken, hep birlikte gece saat 03,00'e kadar kitap sayfalarının huzur veren hışırtısı salonda yankılandı.

Tüm katılımcılar tarafından heyecan ve sevinçle karşılanan kütüphanede bir gece programı, orijinal fikirlere imza atarak kitabı gündemimizde tutan Çorum Belediyesi'nin takdir gören bir çalışması olarak hafızalardaki yerini aldı.