RECEP MEBET
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bağış kampanyası başlattı.
‘Her kurban, lösemili çocuklara can!’ sloganıyla düzenlenen kampanya hakkında bilgi veren LÖSEV Halkla İlişkiler Aktif İletişim Sorumlusu Sedanur Ükten, “Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekalet vererek hem kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilir hem de bu bağışlarınızla lösemili ve kanserli çocuklarımıza hayat verebilirsiniz” dedi.


LÖSEV’nin 11 yıldır kurban kesim organizasyonu gerçekleştirdiğini hatırlatan Sedanur Ükten, kesilen kurban etlerinin lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklara dağıtıldığını ve yıl boyunca hastaların sağlıklı beslenmesi için kullanıldığını kaydetti.

Orta Anadolu Bölge Sorumlusu, Sosyal Hizmet Uzmanı İrem Aygut’la birlikte gazetemizi ziyaret eden Sedanur Ükten, LÖSEV 2018 yılı kurban hisse bedelinin 920 TL olduğunu söyledi.
Çorumlu hayırseverlere seslenen Ükten, “Hem kurban vecibesini yerine getirmek hem de lösemili çocukların tedavisine destek vermek isteyen herkesi LÖSEV’in kampanyasına bağışta bulunmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
Bağış kampanyası tanıtımı çerçevesinde Çorum’daki ziyaretlerinin süreceğini dile getiren Ükten, detaylı bilginin www.losev.org.tr adresinden edinilebileceğini sözlerine ekledi.