M.BURAK YALÇIN

Antalya’da 2017 yılında kurulan, Avrupa’da da birçok şubesi bulunan Mackbear Kafe, 65’inci şubesini Çorum’a açtı.

Dr. İlhan Gürel Caddesi Numara 10/D adresinde hizmete giren kafenin Türkiye’de 65 şubesi bulunuyor.

MODERN VE FERAH BİR MEKÂN

Mackbear, 2. nesil kahvecilikte kendine has tarzıyla, ahşap ve metal tasarımların ön planda olduğu ve her bir ayrıntısının kendine ait hikayesi olan ferah bir mekân olarak modern konsepti ile kahve tutkunlarıyla buluştu.
Kafenin eski Bölge Müdürü olan ve Çorum mağazasının işletmelerinden olan Ali Rıza Kısakol da yeni açtıkları işyeri ile ilgili bilgi verdi.

‘SOSYAL MESAFEYE UYGUN BİR ŞEKİLDE 225 KİŞİYE HİZMET’
Self servis şeklinde hizmet verdiklerini belirten Ali Rıza Kısakol, “Sosyal mesafeye uygun bir şekilde açık ve kapalı alanda toplam 225 kişiye hizmet veren bir mekânı Çorumlularla buluşturmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Kafemizde yiyecek olarak sadece tatlı ve sandviç çeşitlerimiz var. İçecek olarak da 2. nesil dünya kahve çeşitlerimizin tamamı mevcut” dedi.

‘KAHVE ÜZERİNE EĞİTİM ALDIM’

2013 yılından bu yana sektörün içerisinde olduğunu dile getiren Kısakol, “3. nesil nitelikli kahve demleme, Türk kahvesi ve dünya kahveleri üzerinde eğitimler aldım ve belgelerim var. Farklı yörelere ait kahvelerin tadımları ve kavurmaları üzerinde de çalışmalar yaptım” ifadelerini kullandı.

HER İKİ ALANDA DA FİBER İNTERNET HİZMETİ

Kısakol, ayrıca açık ve kapalı alan için ayrı ayrı fiber internet çektirdiklerini belirterek, öğrenci ve akademisyenler içinde rahatlıkla çalışabilecekleri bir ortam oluşturduklarını söyledi.

 

Editör: Haber Merkezi