İskilip’e bağlı Kurusaray Köyü Ortaokulu’nda meslekler tanıtıldı. Taşıma merkezi olan okulun öğrencileri, bazı meslek grupları ile ilk defa tanıştı.
İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kurusaray Ortaokulu Müdürlüğü tarafından organize edilen meslek tanıtım etkinliği kapsamında asker, jandarma, polis, avukat, doktor, itfaiyeci gibi  önemli meslekler, mesleği yapanlar tarafından öğrencilere tanıtıldı.

Kurusaray köyündeki etkinliğe; İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Şube Müdürü Bilal Erğan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ziya Balcıoğlu, Dr. Ayhan Bolat, Avukat Sultan Ceylan, Jan. Uzman Çvş. Halis Gül, Polis Memuru Hamza Çapkın, İtfaiye personeli Yılmaz Çırak, okul yöneticileri ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Barbaros Duman, etkinliğin düzenlenmesine destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ziya Balcıoğlu ve Uzman Çavuş Halis Gül’e, katılımları ve bilgilendirmeleriyle öğrencilere ışık tutan meslek mensuplarına teşekkür etti.

Program sonunda konuşan Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, severek yapacakları bir meslek hedeflemeleri tavsiyesinde bulundu.