Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak ve Yönetimi, “ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır” diyerek “Dün, Bugün ve Yarınlar Buluşması” adı altında organize edilen toplantıların ilkini gerçekleştirdi.

MHP’ye ve ülkücü harekete çeşitli kademelerde görev yaparak hizmet vermiş kişilerin davet edildiği toplantıya, Taş Medreseliler Genel Başkanı Naim Yanık, Genel Merkez Sanatçısı Kaya Kuzucu, Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanı Orhan Tosik, Kamu-Sen İl temsilcisi Selim Aydın, TÜRKAV İl Başkanı İlyas Gül, Yağmur Damlası Derneği Başkanı Ahmet Sözüdoğru ile birlikte il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan İl Başkanı Agah Karapıçak, düzenledikleri programda davetlerine icabet edenlere teşekkür etti. Davetlileri, ‘milliyetçi-ülkücü hareketin 50 yılı aşkın yolculuğundaki en önemli mücadele döneminin serdengeçti yiğitleri’ olarak niteleyen Karapıçak, kahraman ülkü erleri ile buluşmanın onurunu yaşadıklarını vurguladı.

Karapıçak, ülkenin geleceği ve kutlu ülkünün yerinin Milliyetçi Hareket olduğuna dikkat çekerek, il başkanlığındaki hedefleri ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.
Daha sonra ise, Taş Medreseliler Genel Başkanı Naim Yanık, kürsüye geldi. 12 Eylül’ün mağdur ülkücülerin biri olan Yanık, 12 Eylül’ün silindir gibi ülkücü hareketin üzerinden geçtiğini hatırlatarak, MHP Çorum İl Başkanlığı’nın böyle bir program organize ederek geçmişini unutmamasından dolayı İl Başkanı Agah Karapıçak ve ekibini tebrik etti. Ardından sahneye çıkan sanatçı Kaya Kuzucu, birbirinden güzel türküleri seslendirerek ülkücülere güzel bir gece yaşattı. Son olarak da MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, başta Taş Medreseliler Genel Başkanı Naim Yanık, Genel Merkez Sanatçısı Kaya Kuzucu olmak üzere davete katılan ülkücülere çeşitli hediyeler verdi.