MHP Uğurludağ Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı.
İlçe meydanında yapılan ve vatandaşların ilgisinin yüksek olduğu programda konuşan MHP Çorum İl Başkanı Arslan Kaynar, “Yapılan istişareler neticesinde 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine Çorum’un her bölgesinde Milliyetçi Hareket Partisi kendi adayları ile katılacaktır.  Yüce Mevla hakkımızda hayırlısını bizlere nasip etsin. Bu kutlu yoldaki emeklerimizi boşa çıkartmasın İnşallah” diyerek sözlerine başladı.


“Bizler milli ve manevi duyguları  ön planda olan, vatanına, milletine, bayrağına saygılı, yüzümüzü kara çıkartmayacak kıymetli şahsiyetleri  sizlerin teveccühü ve saygıdeğer genel başkanımızın kararı ile aday yaptık” diyen Arslan Kaynar, “Uğurludağ Belediye Başkan Adayımız sayın Zeki İpek’tir. Zeki İpek Uğurludağ’ın öz evladıdır. İnşallah sizlerin desteği ile 31 Mart seçimlerin de Uğurludağ Belediye Başkanı olacaktır. Allah’ın izni ile üç hilalli sancağımızı Uğurludağ’da yeniden dalgalandıracağız. Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik anlayışını ilçemizde uygulayacağız. Hiç kimseyi ötekileştirmeden Uğurludağ’ı hep birlikte yöneteceğiz” dedi.


Seçimler için kalan sürede yediden yetmişe herkesle kucaklaşacaklarını kaydeden Kaynar, “Çalmadık kapı bırakmayacağız.  Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla bu kalan süreyi en faydalı şekilde geçireceğiz, yorulacağız ama yolumuza devam edeceğiz. Gayret bizden, takdir Allah’tan.  Bu seferki Mahalli İdareler Seçimleri, bugüne kadar yapılmış olanlardan her bakımdan farklıdır. Bu seçim, milli bekamız, toplumsal hayatımız ve ekonomik geleceğimiz açısından büyük önem arz eden bir seçim olacaktır. 31 Mart’a yönelik olarak kaos hazırlığı yapan siyasi maskaralardan sorulacak hesabımız vardır. Zayıf düşersek, dağınık olursak, birbirimizle uğraşırsak, enerjimizi dışımıza değil de içimize harcarsak bu hesabı nasıl göreceğiz. Kıt imkânlarla boğuşuyoruz, ama davamızı bir adım daha ileriye taşımaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Aynı zamanda yan gelip yatanların, köşe bucak dedikodu yayanların, emek vermek yerine engel çıkarmak için uğraşanların dönen tekere çomak sokmalarına izin asla vermeyeceğiz. Davayı büyütmek yerine kendisini büyütmeye çalışanlara, davayı yükseltmek yerine çıkarlarını yürütmeye çabalayanlara karşı çıkacağız. Çorum teşkilatları olarak bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin çizdiği istikametten ayrılmayacağız. Emir ve talimatlarının dışında hareket etmeden, liderimizin yolundan sonuna kadar devam edeceğiz. Mücadele edeceğiz, satanlardan olmayacağız, kaçanlardan olmayacağız, yılmayacağız, yıkılmayacağız. Başaracağız, başaracağız, başaracağız. Bugün burayı şereflendiren tüm hemşerilerimize tekrar teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimlerin ülkemize, vatanımıza, milletimize şehrimize ve Uğurludağ’a hayırlar getirmesini cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı.


Programa 25.Dönem Kırıkkale Milletvekili MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer’de katıldı. (Haber Merkezi)


Editör: Haber Merkezi