M.BURAK YALÇIN

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, yerel seçime ciddi bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, milletin karşısına millette karşılığı olan adaylarla çıkacaklarını açıkladı.

AK Parti Kasım ayı grup toplantısını gerçekleştirdi.

Dün parti merkezinde gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Meteoğlu ve meclis üyeleri katıldı.

‘TARIMSAL SULAMAYA AĞIRLIK VERECEĞİZ’

Toplantıda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Kasım ayının bütçe ayı olduğunu, bütçede tarımsal sulamaya ağırlık vereceklerini belirterek, “Gelecek dönemin bütçesini yapacağız. Önümüzdeki yılda da yine Çorum’umuzun köylerine güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz.  Önümüzdeki bütçe döneminde tarımsal sulamaya ağırlık vereceğiz ve çiftçilerimizin beklediği hizmeti aldığımız kararlarla uygulamaya geçireceğiz. Bugüne kadar köylerimizin ana ihtiyaç konuları büyük oranda çözüldü. Bundan sonrada kalan yarım işlerin tamamlanması ve tarımsal sulamaya ağırlık verilerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

‘YAPTIKLARIMIZI VE YAPACAKLARIMIZI ANLATACAĞIZ’

Konuşmasına yerel seçime de değinen Mehmet Karadağ, köyleri gezerek hem yaptıkları hizmetleri hem de yapacakları hizmetleri anlatacaklarını da ifade ederek, “Meclis üyelerimiz hem şimdiye kadar yaptığımız hizmetlerin anlatımı, denetimi hem de gelecek dönem yapacağımız hizmetleri köylerimizi dolaşarak anlatıyorlar. Köylerimizi baştan başa dolaşıp hem gönül köprümüzü geliştireceğiz vatandaşlarla hem de hizmetlerimizi anlatacağız, yapacaklarımızı anlatacağız” diye konuştu.

‘TÜM BELEDİYELERİ KAZANMANIN GAYRETİ İÇİNDE OLACAĞIZ’

Karadağ, konuşmasında AK Parti teşkilatları olarak seçimlere ciddi bir şekilde hazırlandıklarını da vurgulayarak, şunları söyledi: “Yerel seçimler bizim için her seçim olduğu gibi çok önemli. Bu seçimlerde Allah nasip ederse İl, İlçe ve Belde Belediyelerin tamamını kazanmak ve İl Genel Meclisi üyeliklerinin de büyük oranda kazanmanın içerisinde olacağız. Bunu da başaracağımıza yürekten inanıyorum. Yerel seçimlerde de çok fazla çalışarak yeni bir başarıya hep beraber imza atacağımıza inanıyorum. 16 yıllık iktidarımızda milletimiz bizi hiç yalnız bırakmadı. Yapılan hizmetlerin karşılığını verdi. Bu seçimde de aynı şekilde milletimizin teveccüh göstereceğine yürekten inanıyoruz. Milletimizin karşısına milletimizde karşılığı olan adaylarla çıkacağız. Onlarla birlikte de çalışmalarımızı yapacağız.”

Editör: Haber Merkezi