HABER-YORUM/EROL TAŞKAN

Ülkemize yöneltilen her bir saldırıda birileri göğsünü siper ederken, birileri de ne yazık ki perdeler arkasına saklandı. Bugün de ekonomik saldırı altındayız ve yine bu milletin evlatları son imkanlarına kadar cephenin en önünde göğüs gererken, yine birileri fırsat yasirliği yapmaya devam ediyor.

Ülkemiz ne çektiyse, bu güruhtan çekti. Fakat acı bir şey var ki, tehlike geçtikten sonra, en çok sesi çıkıp, kahramanlık edası taslayanlar da onlar oldu.

15 Temmuz'da saklanıp sinenlerin çoğu bugün kahraman edası takınıyor.

Bugünlerde de yoğun saldırı altındayız. Ekonomimiz üzerine bomba üstüne bomba atılıyor.

Vatandaş son kuruşuna kadar mücadelenin en önünde yer alırken, emeklimiz emekli ikramiyesini devletine bağışlarken, İl Genel Meclisi'nin İtalya gezisi ile ilgili kararı hiç yakışık alıyor mu?

Ortalama 200-250 bin TL tutabileceği tahmin edilen, gün ve konaklama yerlerinin kalitesi değiştiğinde daha da artması muhtemel bu harcama için, kaç emekli bağışta bulunmalı?

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'nın belediye ve il genel meclislerine gönderdiği tasarruf tedbir talimatlarında özellikle ifade edilen yurt dışı gezilerinin iptal uyarısı da dikkat çekiyor.

Öte yandan dün gerçekleştirilen cami açılışına giden zatı muhteremlerin makam araçları, yarım saat harıl harıl çalışıp, beyefendilerin ensesi terlemesin diye soğutulması reva mı?

Deposunda mal stoklayan, esnafa mal satmayan hainlik etmiyor mu?

Millet seferber olmuş, yedi düvel bu seferberliğe imrenirken, herkes canını dişine takmış ABD'ye diz çöktürmemize ramak kalmışken, bugün de dahi umursamaz olana, bu ateşten aş pişirmek için çalışana ne demeli?

Allah aşkına milletin fedakarlığına gölge düşürmeyin. Allah aşkına milletin azmini kırmak için yaparcasına, saçma sapan işlere yeltenmeyin.

Editör: Haber Merkezi