Hayırseverlerin katkısı ile değiştirilen Ulu Camii'nin halıları göz kamaştırıyor.  Halıların baştan sona yenilenme çalışmasını üstlenen MİRAY Halı, Ulu Camii'ne özel tasarım yaptırdı. Devasa halı üzerine yapılan tasarımını da patentlendiren  MİRAY Halı, kendisine tanınan kısa süre içerisinde çalışmalarını tamamlayıp, Ulu Camii'ni ilk teravihe yetiştirdi.

ULU CAMİİ'NE HİZMET AYRI BİR ONUR

Ulu Camii halılarında Miray kalitesinin tercih edilmesinin kendileri için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu ifade eden firma sahibi Feridun Batan, "Gözbebeğimiz Ulu Camii'nin tarihi dokusu ve atmosferine bütünlük sağlayacak renk ve desenler için özel tasarım çalışması yapıldı, ortaya çıkan tasarımı da patent belgesi ile tescillendirdik Tamamen Ulu Camii'ne özgün bir çalışma oldu. Cemaatimizin beğenisi ve memnuniyeti, bizim için mükafatın da kazancın da en büyüğünü oluşturdu." dedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK

Firma çalışanlarının gece gündüz demeden özveriyle çalıştığını kaydeden Feridun Batan, doğru seçim ve doğru kalitenin ve vaktinde yetiştirilmesinin önemini altını çizen Batan, tüm unsurları başarıyla tamamladıklarını, ortaya kalite, huzur ve vaktinde iş yetiştirmenin haklı sevincini yaşadıklarını dile getirdi.

ULU CAMİMİZ'E HAYIRLI OLSUN

MİRAY Halı sahibi Feridun Batan, Ulu Camii yanı sıra Çorum'da Hıdırlık Camii, Meydan Camii, Abdulhamit Camii ve Hazreti İbrahim Camii gibi pek çok caminin halı işlerinde, Miray Halı olarak firmalarının tercih edildiğini hatırlatan Batan, "Hummalı çalışmalar sonucunda Ulu Camii için en doğru ürün seçimini yaptık ve ilk teravihe halıları yetiştirmenin sevincini yaşıyoruz. Biz de, Ramazan ayı vesilesiyle hayırseverlerin hayrının kabulünü diliyoruz. Ulu Camimiz'e ve Çorumumuz'a hayırlı olsun." dedi. 

Editör: Haber Merkezi