FATİH BATTAR

Çorum’da 4 haftalık eğitimlerini tamamlayan 2 komiser yardımcısı ve 12 polis memuru sertifikalarını alarak motosikletli yunus timlerinde göreve başladı.

Fuar alanında düzenlenen sertifika törenine Vali Mustafa Çiftçi, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Uzunoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, emniyet müdür yardımcıları ve emniyet görevlililer katıldı.

Törende kursu tamamlayan motosikletli polisler, akrobasi gösterisi yaptı. İlk olarak dubalar arasında ileri sürüş gösterisini sergileyen polisler, daha sonra motosiklet üzerinde akrobasi hareketleri yaptı. Motosiklet üzerinde Türk bayrağı açarak gösteriyi tamamlayan yunus polisleri izleyenlerden tam not aldı. Gösterinin ardından Vali Mustafa Çiftçi ve protokol üyeleri 4 haftalık Motosikletli Polis Timleri Eğitim Kursunu başarıyla tamamlayan polis memurları için sertifikalarını takdim etti.

Vali Çiftçi, gösteri yapan polis ekibini tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Sertifika töreni, Vali Mustafa Çiftçi, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Uzunoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser ve diğer protokol üyelerinin yunus polisleriyle çekildikleri hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.