İl Müftüsü Muharrem Biçer, Bölge Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu’nun inşaatının tamamlanması için destek çağrısında bulundu.

Müftülük tarafından Çorumlu hayırseverlerin katkılarıyla yaptırılan Bölge Yatılı Hafızlık Kız Kur’an kursu hızla tamamlanıyor.

Çorum Belediyesi Şehirlararası Terminali yanındaki Prof. Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Külliyesi arkasında bulunan ve yaklaşık 6000 m2’lik alanı kaplayan 160 öğrenci kapasiteli otel konforunda yapılan Kur’an kursunun yakın zamanda hizmete girmesi için çalışmalar devam ediyor.

Kur’an kursunun içerisinde 4’er kişilik 40 adet yatakhane, 10’ar kişilik 16 adet derslik, etüt salonu, toplantı salonu, mescit, yemekhane, kütüphane ve oyun alanları yer alıyor.

Kursu biran önce faaliyete geçirmek istediklerini belirten İl Müftüsü Muharrem Biçer, hayırseverlere çağrıda bulunarak, "Kıymetli Çorumlular. Sizlerin çocukları, torunları bu binada okuyup Kur'an öğrenecekler. O yüzden benim de bir hayrım olsun, bu topraklarda bir eserim bulunsun diyen, imkanı yettiğince bu işin bir ucundan tutup katkıda bulunmak isteyen herkesin desteğini bekliyoruz. Siz hayırseverlerden yardım talep ediyoruz. Şimdiye kadar destek veren her bir hayırseverimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cenab-ı Hak, tüm ibadetlerinizi ve yapacağınız tüm hayırları kabul eylesin" ifadelerini kullandı.