M.BURAK YALÇIN

Vali Necmeddin Kılıç, Cumhuriyet tarihinde muhtarların güzel işlere imza attığını belirterek, muhtarların günlerini kutladı.

19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında İl Mahalli İdareler Müdürü Nihat Özarslan, Çorum Muhtarlar Federasyonu Başkanı Zeki Oral, Çorum Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Abdulkadir Erdoğan ve Merkez Köy Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Hacı Koca’dan oluşan heyet Çorum Belediyesi ve Valiliği ziyaret etti.

YABACIOĞLU: MUHTARLAR GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ

Heyet ilk olarak Çorum Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette konuşma yapan Belediye Başkan vekili Ahmet Yabacıoğlu, muhtarlara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önem verdiğini belirterek, “Biz muhtarlarımızla her zaman sürekli diyalog halindeyiz ve mahallenin sorunları ile ilgili desteklerini hep görüyoruz. Muhtarlar bizim gözümüz kulağımız. Köylerdeki muhtarlarımız da Özel İdare’nin gözü kulağı. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyarette günün anlam ve önemine binaen heyet Yabacıoğlu’na çiçek takdim etti.

İKİNCİ DURAK VALİLİK OLDU

Heyetin ikinci durağı ise Çorum Valiliği oldu. Vali Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret eden heyet Kılıç’a çiçek takdim etti.

Muhtarların gününü kutlayan Vali Kılıç, “Muhtarlar kocaman bir teşkilat. Devletimizin eli, kulağı, gözü olan bir teşkilat. Muhtarlar Cumhuriyet tarihinde güzel işlere imza atmışlardır. Çok büyük hizmetlerin altından başarıyla kalkmışlardır. Muhtarlar Gününün hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.