MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, merkez ilçe muhtarlarıyla yaptığı çalışma turlarının 1. etabını tamamladı.

Devlet ile vatandaş arasında önemli köprü görevini yürüten muhtarlık müessesesine büyük önem verdiğini belirten MHP Merkez İlçe Başkanı Onan, sorunları ilk ağızdan dinleme, görüş ve önerileri toparlayıp, değerlendirme yaptıktan sonra çözüm noktasında sorumlulara iletme amacı taşıyan görüşmelerini sürdüren Onan, son olarak Yeniyol, Çepni, Kunduzhan ve Akkent Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Muhtar ve azalarla bir araya gelen Onan, “Sorunları yerinde tespit etme ve muhtarlarımızın görüşlerini toparlama amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız sürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Merkez İlçe Yönetimi olarak biz de merkez ilçede sorunları yerinde tespit etme ve çözümü noktasında çalışma yapmak için ilk etapta muhtarlarımızla bir araya geldik. Onların sorumluluk alanı içerisinde karşılaştıkları sorunları dinledik. Görüştüğümüz her muhtarımız karşılaştıkları sorunları ve bu sorunların çözümü noktasında görüşlerini, bizlerden ve yerel yönetimden beklentilerini anlattı. Muhtarlarımızla yaptığımız görüşmelerimiz sonrasında elde ettiğimiz bilgileri Belediye Meclis üyelerimizle birlikte bir rapor haline getirip sorun ve önerilerin çözümleri için gerekli çalışmaları yapacağız.” dedi.

Başkan Onan, muhtar ziyaretleri turu kapsamında; Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler, Bahçelievler Muhtarı Hasan Kızıltepe, Buharaevler Mahallesi Muhtarı Ümit Patıroğlu, Çepni Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahinbaş, Çöplü Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kılcı, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli, Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin, Karakeçili Mahallesi Muhatarı Mehmet Aydın, Kunduzhan Mahallesi Muhtarı Kadir Akçal, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker, Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş, Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar, Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray ve muhtarlık azalarıyla bir araya geldi.