FATİH BATTAR
Hacıpaşa köyü eski muhtarı Paşa Eker, Ulukavak Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Yıllardır Ulukavak mahallesinde ikamet ettiği için Ulukavak mahallesinin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Eker, Ulukavak’a hizmet için aday olduğunu söyledi.

Seçilirse ilk iş olarak Ulukavak Yardımlaşma Derneği’ni kurmak olduğunu aktaran Eker, kurulacak dernek ile mahallede belirlenecek ihtiyaç sahibi ailelere yardımların ulaşacağını ifade etti. Dernek ile mahallede bütün ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Eker, vatandaşların muhtarlık yerine, dernek ile ihtiyaçlarını giderebileceklerini belirtti.

Ulukavak için hizmete var olduğunu kaydeden Eker, muhtarlık hizmetlerini vatandaşın ayağına kadar getireceğini söyledi.

Çoğu esnaf ve emekli kişilerden oluşan azalar ile mahallenin bütün sorunlarının çözümü için gece-gündüz çalışacağını ifade etti.

Ulukavak muhtarlığına talip olan Eker’in aza listesi ise şu isimlerden oluştu; “Hakan Bor (Esnaf), Sadık Ercan (Esnaf), Mücahit Tomuk (Esnaf), Mehmet Çamlı (Esnaf), Aydın Bilan (İnşaatcı), Ahmet Akar (Emekli), Necati Özdemir (Emekli), Yusuf Ilgaz (Emekli).”

Editör: Haber Merkezi