Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şube Başkanlığına seçilen Orhan Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 
İl Sivil Toplum Müdürü Mustafa Bayrak, ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İnsani Değerler Platformu Üyeleri, MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanlığına seçilen Orhan Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyarette bulundular.


İl Sivil Toplum Müdürü Mustafa Bayrak, MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı olarak seçilen Orhan Coşkun'a yaptığı ziyarette hayırlı olsun dileklerini iletti. Bayrak, ''Geçtiğim ayda yapılan 3. Olağan Genel Kurulda Başkan olarak seçilen Orhan Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyorum. Çorum İl Sivil Toplum Müdürlüğü olarak birlik ve beraberlik içerisinde MÜSİAD Çorum Şubemiz ile çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. Orhan bey görev yapacağı süreç içerisinde çok başarılı çalışmalara imza atacaktır. Bundan hiç şüphemiz yoktur. Bizde bu çalışmalarda her zaman bize düşen görevlerde yanlarında olacağız'' dedi.


İnsani Değerler Platformu adına ziyarette bulunan Zekeriya Işık ise, ''MÜSİAD, Türkiye'de ve Yurt Dışında birçok ülkede kendini kanıtlamış, içerisinde başarılı iş adamlarının yer aldığı büyük bir ailedir. Görevi devralan Orhan Coşkun'a başkanlığı sürecinde başarılar diliyoruz'' şeklinde kaydetti.


ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz ise, ''Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğimiz olan MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanlığına seçilen Orhan Coşkun'a Yönetim Kurulumuz ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Yeni dönemde bayrağı devralan MÜSİAD Çorum Şube Başkanımız Orhan Coşkun'a başarılar diliyoruz. Bizler eminiz ki, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bu bayrağı daha yukarılara taşıyacaktır'' dedi.


MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Orhan Coşkun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz. Amacımız devraldığımız bu görevi daha üst çıtalara yükseltmektir. Çorum Sivil Toplum Müdürlüğüne, İnsani Değerler Platformu üyelerine ve ÇORİMDER ailesine bizleri ziyaret edip başarı dileklerini ilettikleri için teşekkür ederiz. Hep birlikte başarılı çalışmalara imza atacağımızdan hiç şüphemiz yok'' ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi