Almanya Frankfurt'ta yaşayan hemşehrimiz Yazar Mustafa Öncül gazetemizi ziyaret etti. Peygamberin Türk Arkadaşları ve Aydınlanma Çağının Türk Öncüleri isimli iki kitabı bulunan Ortaköy Aşdağullu Yazar Mustafa Öncül, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'a kitaplarını hediye etti. 


Uzlar Yapı İnşaat Sahibi Mustafa Uz'la birlikte gazetemizi ziyaret eden Öncül, çalışmaları hakkında bilgi verdi. İslam'a hizmet eden Türk büyükleri ile ilgili sıra dışı bilgi ve tespitlerin yer aldığı kitabının ikinci baskısını yaptığını dile getiren Öncül, kitabına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyetini belirterek, okurlarına teşekkür etti.
Çorum'dan da yoğun bir ilgi ve talebin olduğunu, bir Çorumlu olarak bundan ziyadesiyle mutluluk duyduğunu aktaran Mustafa Öncül, kitaplarının kitapyurdu.com, idefix.com ve tikla24.com isimli kitap sitelerinden de temin edilebileceğini sözlerine ekledi. 


18 yıldır Almanya'da yaşayan Öncül, kitap çalışmalarının yanı sıra, ilahi gurubu çalışmalarının yer aldığı, özel programlarda sahne alarak, şiir ve ilahi dinletileri sergilediklerini söyledi. 


Gurbet içerisinde memleket hasretini dindirmek, milletimizle  ve Türk kimliği ile ilgili çalışmalar yaptıklarını belirten Mustafa Öncül, "Hemşehrilerimizin kitaplarımıza gösterdiği ilgi bize onur verir. Çorum kitap fuarında da hemşehrilerimizle buluşacağız. Aynı zamanda ilahi ekibiyle programlarda yer alıyoruz. Tüm tanıdık ve sevenlerimize Hakimiyet Gazetesi aracılığı ile selamlarımı gönderiyorum." dedi.