CHP Çorum Örgütü, 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimleri ile ilgili çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.
CHP Çorum Belediye Başkan Adayı, İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Esnaf ziyaretine Albayrak Caddesi’nden başlayan CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, esnaf ile sohbet edip hal hatır sordu.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Belediye Meclisi Adayları ve partili gençlerin de eşlik ettiği ziyaretlerde esnaf ile buluşan Özgür Kılıç, daha sonra Ilıca Caddesi, Çamlık Caddesi, 1.Şenyurt Caddesi ve Fatih Caddesi'ni gezdi.

Çorum’un en eski yerleşim yerlerinden Nadık Semti’ne geçen Özgür Kılıç ve beraberindekiler, kahve ziyaretlerinin ardından Dumlupınar Parkı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Parkta bir araya gelen semt sakinleri ile bir süre sohbet eden Özgür Kılıç, Nadık Semti sakinlerinin yıllardır mağdur edildiğine dikkat çekti.

Belediye Meclisi’nde bulunduğu dönemde Nadık sakinlerinin sorunlarını sık sık gündeme taşıdığını anlatan Özgür Kılıç, 31 Mart’ta seçimleri kazanmaları halinde yıllardır yaşanan bu mağduriyete son vermek için çalışacaklarını belirterek, “Nadık Semti’nin sorunlarını yakınen bilen bir kardeşiniz olarak, şunu belirtmek istiyorum; Nadık Semti’nde bir Dikmen Vadisi Projesi’nin hayata geçirilmesi gerektiğini düşünmekteyim. Kenti yönetenlerin görevi, yurttaşların sorunlarına çözüm bulmak olmalı. Bizler bu kenti seviyor, bu kentte adil ve hakkaniyet içerisinde hizmet vermek istiyoruz. Tüm çabamız, çocuklarımıza yaşanabilir, huzurlu ve mutlu bir gelecek bırakmaktır. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde hepimize büyük bir sorumluluk düşmektedir. Bu sorumluluk bilinciyle 31 Mart’ta sandığa gitmeliyiz, sandığa gitmekle kalmayıp, sandıklara da sahip çıkmalıyız” dedi.
 

KARAKEÇİLİ MUHTARLIĞI’NA ZİYARET
Nadık Semti’ndeki halk buluşmasının ardından Fatih Caddesi’ne geçen CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, ilk olarak Karakeçili Mahallesi Muhtarlığını da ziyaret ederek, Muhtar Mehmet Aydın ile bir süre görüştü.

Muhtar Aydın’dan mahallenin sorunları hakkında bilgiler alan Özgür Kılıç, 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçmenlerin teveccühü ile göreve layık bulunmaları halinde tüm mahallelere eşit ve adil bir hizmet edeceklerinin sözünü verdi.
25 yıl aradan sonra yeniden Çorum'da halkçı belediyeciliği hayata geçireceklerini dile getiren Kılıç, daha sonra esnafı ziyaret ederek, hal hatırlarını sordu. 

 

TÜFEKÇİ: HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ
CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Hemşerilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. 31 Mart’ta Halkçı Belediyeciliği hayata geçirmek için CHP Örgütleri olarak gece-gündüz demeden, soğuk demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar da CHP’lilere teşekkür ederek başarılar dilediler. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi