Haydi Çocuklar Camiye sloganıyla Türkiye genelinde başlatılan proje, Müftülük, Milli Eğitim ve Çorum Belediyesi'nin destekleriyle Çorum'da da uygulanacak.

6-13 yaş arası çocukların her vakit için ayrı puanla takip edileceği yarışmada, çocukların camiye ve namaza alışması öngürülüyor. www.haydicocuklarcamiye.com adresinden kayıt yaptırmaları gereken çocuklar, aldıkları puanlarla ödül sahibi olabilecekler.

Bisiklet, bilgisayar, scooter başta olmak üzere çeşitli hediyelerle özendirilecek olan çocuklar, yaşlarına göre üç ayrı kategoride değerlendirmeye tabi tutulacak.

21 Ocak Salı günü sabah namazıyla başlayacak olan projenin son kayıt tarihi 22 Ocak olarak açıklandı. 31 Ocak'ta sona erecek projenin ardından ödüller sahiplerini bulacak.

Evlatlarımızın cami ve namaz değerleriyle bütünleşmiş şekilde yetişmesi adına, takdir toplayan bu çalışma, Çorum merkez, İskilip ve Sungurlu'da uygulanacak.

Çorum merkezde Hazreti Ömer Camii, Huzur Camii, Tevhid Camii ve Hazreti İbrahim Camii'nde programlar gerçekleştirilirken, İskilip'te Kibritçi Camii, Köprübaşı Camii, Şeyh Yavsi Camii'nde cami buluşması yapılacak. Sungurlu'da ise Çarşıbaşı Şehit Akif Kapaklı Camii ve Murat Camii'nde uygulama gerçekleştirilecek.

Editör: Haber Merkezi