FATİH BATTAR

Temizlik sektörünün 24 yıllık firması Baharım Temizlik Ürünleri firması, NB Gross Temizlik Market'le sektöre yeni bir soluk getirdi.

600 metrekarelik mağazasıyla, temizlik ürünlerinin adresi olan NB Gross Temizlik Market 27 Ekim Cumartesi günü saat 14,30'da düzenlenecek açılış töreni ile kapılarını Çorumlular'a açacak.

Firma Sahibi Nuri Şengül, binlerce ürün çeşidiyle bölgenin en büyük temizlik marketi olarak Çorumlular'a hizmet verecek olmanın heyecanı ve tüm imkanlarını kaliteli ürünü en ekonomik fiyatla müşteriye yansıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'la görüşen Nuri Şengül, tüm Çorumlular'ı yeni hizmete açacakları mağazalarının açılışına davet ederek, "Yeni bir konseptle, tüm müşterilerimize daha iyi hizmet vermenin çabası ve heyecanı içerisindeyiz.  Tüm hemşehrilerimizi açılışımıza ve yeni mağazamızla tanışmaya davet ediyoruz." dedi.

Şengül, Gross Temizlik Market’le birlikte NB Yapı-İnşaat Firması’nı da hizmete açarak, inşaat sektöründe de faaliyet göstereceklerini dile getirdi.